Osobní stránky psů

 
English pages 

 
Get Acrobat

 
Video Archiv

 
RTW on-line


Vyhledávání


Aktualizace: 10.12.2001 22:44


Úvodní stránky za měsíc 
Listopad 2001

 

Noví funkcionáři RKČR

Předseda: M.Císař, ÚPCH: L.Zavoralová
Místopředseda a výcvikář :
K.Švancara
Pokladní:
B.Dubská,  Jednatel: O.Havlová
Členové:
A.Buriánková,P.Schánilec

KRK:
O.Cach, L.Hanušová, I.Přikryl

Připomínky zasílejte na adresu:
prikryl(zavinac)eurosat(tecka)cz , datlik@rtw.cz , janne@rtw.cz
Co jsme měnili, přidali či upravili.

-(30.11.01,IP) V průběhu členské schůze vystoupila p.A.Dočekalová a mimo jiné veřejně uznala, že informace týkající se telefonních hovorů Ing.Přikryla, které podepsala v článku zveřejněném v klubovém zpravodaji  RKČR byly nepravdivé. Z toho důvodu byla vůči ní podaná žaloba na ochranu osobnosti stažena. 

Stažení žaloby bylo oznámeno právní zástupkyni MUDr. Vlasty Marešové. 

Zde si můžete sami přečíst, jaká byla reakce..

-(30.11.01,HK) Článek s názvem "Něco o výcviku" Marcely Brotánkové a Báry Lužné nebyl bohužel ve zpravodaji RKČR č. 3/01 uveden celý a tak nyní uvádíme vše na pravou míru my a zde si můžete článek přečíst v plném znění.

-(30.11.01,HK) Záležitost minulého týdne - rozruch kolem pojišťovny Alianz. Asi se budete hodně divit, pokud tento článek čtete poprvé, ale výše zmíněná pojišťovna opravdu odmítá pojistit "bojové psy" jak uvedla ve svých vnitřních stanovách. Čtěte zde a zde.

-(30.11.01,HK) Nechce se Vám dnes moc přemýšlet? V tom případě pro Vás máme link na stránky se spoustou obrázku fenky Deli Manepo Ideal.

-(28.11.01,HK) Dne 17.11. 2001 úspěšně složil pes Hakus z Tyrosu Libora Dražinovského zkoušku ZPS1 s těmito body: 87, 76. 
Mery Relay splnila chybějící zkoušku ZM potřebnou k uchovnění  na 37, 40, 40 a 18.11. prošel úspěšně zkouškou BH pes Berny z Darasu pana Jiřího Marka a fena Gera Relay Marcely Janouškové. Soudnou ruku nad těmito úspěšnými držel v případě NZŘ p. Karel Och a p. Jaroslav Hodek při SchH

Všem gratulujeme a přejeme ještě spoustu dalších úspěchů.

-(27.11.01,IP) Tak se mi podařilo zpracovat prvních 90 minut záznamu ze členské schůze RKČR. I tento záznam jsem musel pro jeho velikost rozdělit na tři části po 30minutách (zde najdete část první, druhou a třetí ), každou  o velikosti přibližně 3MB. Případní zájemci mohou dostat po zpracování celý záznam schůze na CD ve formátu MP3, nebo i videozáznam ve formátu DivX. (zpracuji na konec)

-(27.11.01,IP) Třetí den jsem v KRK a už jsem dostal do rukou další, v pořadí 2 stížnost. Stěžovatelem je p.Duda a stěžuje si na práci jednatelky klubu, neboť do dnešního dne nedostal zpravodaj a tudíž mu bylo upřeno právo zúčastnit se členské schůze. Podnět dostal tedy číslo 2/01 a je k nahlédnutí na stránkách věnovaných práci KRK. 

-(26.11.01,IP) Dostala se mi do ruky jména rozhodčích delegovaných na výstavy pro rok 2002. Tak jsem vše hned zapsal do plánu výstav RTW.

-(26.11.01,HK) V sekci záchranáři se nám objevila nová stránka Středočeské záchranné brigády kynologů, kterou pro Vás bude připravovat Vlasta Viták, kterému tímto děkujeme za spolupráci.

 

-(26.11.01,HK) Poděkování:
Chtěly bychom poděkovat manželům Přikrylovým za odvoz na MS v Itálii, kterou hradili oni. A také jim vděčíme za veškerý rozvoz na stopy, stadion a hotel. Též nesmíme opomenout poděkovat p. Růžencovi a p. Píchovi, kteří se s námi rozdělili o své diety. Rottweiler klub poskytl diety pouze 2 závodníkům. Není od věci poděkovat p. Glisníkovi, který nám pomohl s veškerým tréninkem.
S pozdravem Macků Dáša, Kršková Andrea

-(26.11.01,IP) Další příspěvek k členské schůzi přišel z pera pana F.Šmída. 

-(26.11.01,IP) Doplnil jsem první fotografie z výroční členské schůze

-(25.11.01,IP) První den jsem ve funkci člena KRK RKČR a už tady mám první podnět, stížnost. Vzhledem k tomu, že se domnívám, že i jednání KRK mají být transparentní, rozhodl jsem se zřídit speciální stránku, kde budete nacházet veškeré podněty, jejichž projednávání se já budu účastnit. 

 

-(25.11.01,IP) Jak to bylo na členské schůzi - část 1. 

Zrovna jsem se ted vrátil z oběda a dopsal pro všechny kteří čekají na zprávyz  VČS druhou část povídání o dělní na členské schůzi RKČR roku 2001. 

-(25.11.01,IP) Vážení přátelé, věřte nebo nevěřte, neuvěřitelné se stalo skutkem. Včerejší členská schůze, nejen že nepotvrdila vyloučené mojí osoby z RKČR, ale dokonce zvolila do předsednictva RKČR, po mnoha letech, nové tváře. Jedná se především o klíčovou funkci ÚPCH, kterou bude vykonávat paní L.Zavoralová a funkci předsedy, na které se teď budeme setkávat s panem M.Císařem. Většina nových členů je dobře známa z konference o RTW a tak je skoro jisté, že dojde k obnovení komunikace mezi RKČR a obyčejnými lidmi.

Celá schůze byla vedena ve velmi bouřlivém duchu, i když bych řekl většinou slušnějším, než minulý rok. 

Bohužel se nepodařilo projednat všechny body  a proto se předsednictvo rozhodlo, že například otázka ocasů, změn normativů a téma poboček budou řešeny na mimořádné členské schůzi, která se bude konat někdy v prvních měsících dalšího roku. 

Ze schůze je pořízeno asi 7.5 hodiny videozáznamu a 8 hodin audiozáznamu, který ihned po zpracování umístíme na www.rtw.cz, tak jak je již pomalu zvykem.

-(22.10.01,HK) Jak tak pozoruji naše počítadlo ukrajující už řadu dní čas, zbývající do nejdůležitějšího okamžiku, který přichází jednou ročně a zjišťuji, že do členské schůze už zbývá opravdu jen velice, velice málo - něco kolem 2 dnů a 3 hodin. Atmosféra začíná pomalu ale jistě houstnout, tak mě tak napadá si připomenout trochu věci minulé a ohlédnout se o rok zpět, tedy na to jak vypadala členská schůze v roce 2000 a nedá mi to se zamyslet nad tím, zda se tato situace bude opakovat.
Jak to vidíte po tomto připomenutí dnes Vy? Změní se něco k lepšímu, nebo se absolutismu podaří se mezi námi zabydlet natrvalo? Máte právo o tom tuto sobotu rozhodnout .....

-(21.11.01,IP) Pro ty co se chtějí zúčastnit MS RTW 2002 mám důležitou zprávu. Termín navrhovaný pro pořádání IFR MS RTW 2002  je 12-13.10.2002.

A další dobrá zpráva. Pokud se dohodnou členové IFR, tak se bude MS RTW konat i v roce 2003 v Portugalsku, i když původně nebylo plánováno. 

Mluvil jsem dnes také  s presidentem IFR, Antonem Špindlerem, a mám tlumočit  jeho uznání týkající se  výkonu který předvedla Dáša Macků s Valmontem Bohemia Ortles. Také se p.Špindler vyjádřil velmi pozitivně o celkovém výkonu českého družstva. Velmi jsme prý překvapili!

Ani jsem mu radši neřekl, že tam Dáša, díky našemu úžasnému vedení, původně vůbec neměla jet...

-(21.11.01,HK) Téma Mistrovství světa RTW v Itálii ještě stále není vyčerpáno, protože pro Vás máme připraveny další videosekvence. Než se zpracují, můžete se zatím podívat na stránky Mistra světa z roku 2000 Tysona Van Het Polderbos, který letos vybojoval místo 3.

-(21.11.01,HK) U sportu a v zahraničí ještě chvíli zůstaneme, neboť k nám přímo ze Španělska dorazil další zajímavý link na stránky "Schutzhund Valencia".

-(21.11.01,HK) Plán zkoušek ČKS na rok 2002.

-(21.11.01,HK) Vanesa Bohemia Ortles má za sebou další úspěšné složení zkoušky SchH3. Gratulujeme.

Prosím, prosím, neodcházej ! Co si jen bez tebe počnem?-(20.11.01,IP) Musíte přijít na členskou schůzi hlasovat pro  MVDr. Miloše Sedláře! 
Kdyby totiž  ten odešel z předsednictva, tak by klub nemohl vůbec existovat !!!!

  Ne, nezbláznil jsem se, takto se prý telefonicky obrací  předsedkyně KRK MVDr. L.H. v posledních dnech na "důvěryhodné" členy klubu a snaží se, podobně jako minulý rok p.I.Mudrová, zachránit výsledek voleb. 

  Možná to není pravda, ale telefonoval  mi to dnes večer jeden vcelku velmi důvěryhodný zdroj z Moravy. A vůbec, na to, že mě z klubu vyhodili, mám dnes samé dobré telefonáty... 

Tak jsem se třeba dozvěděl, že mužstvo ÚCPH -  "poradci" -  se opět chystají vydírat členskou základnu.  Údajně pokud tam nebude zvolen  M.S., tak oni se na to můžou taky vys***, a na truc to položí všichni ! Ať si to dělá kdo chce. 

Musím se opravdu jen usmívat.... 

-(20.11.01,IP) Na internetu dnes už  najdete skoro všechno. 
A tak pro ty, kteří doposud nedostali klubový zpravodaj 3/01 mám dobrou zprávu.
Zpravodaj 3/01, ve formátu .pdf si  můžete stáhnout a přečíst z internetu! 
100 stránkový materiál je velký přibližně 1.7MB, což představuje  asi 7- 10 minut downloadu. Pro jeho čtení musíte mít instalován Adobe Acrobat Reader.

-(20.11.01,HK) Všichni už určitě víte, že Ivo Přikryl byl vyloučen z RKČR. Proti rozhodnutí předsednictva RKČR o vyloučení se však rozhodl podat odvolaní k členské schůzi a tak budeme do této soboty čekat, jak vše dopadne.

-(20.11.01,HK) Myslíte, že práce jednatelky je práce svědomitá? Omyl, přečtěte si stížnost podanou členkou klubu p. Prochovníkovou z Brna a dozvíte se jakou zkušenost měla při prvním kroku směrem do našeho klubu. Opravdu vřelé přivítání.

-(16.11.01,IP) Představujeme internetové stránky chovatelské stanice "Medvědí tlapa" na které  nám dnes zaslal odkaz pan František Janulec.

-(16.11.01,IP) Jak už všichni asi víte (nebo nevíte), na světě je historicky první zpravodaj regionální pobočky RKČR - Morava. Obsahuje mnoho velmi zajímavého materiálu. Dočtete se tam o posledním Körung kde byla Vanessa Bohemia Ortles a Comma Vombat, o průběhu a výsledcích RTW Cupu, či najdete tam i třeba vysvětlení, kolik peněz si ponechali funkcionáři našeho chovatelského klubu pro svoji potřebu, či zajímavou historku o tom, jak  předsedkyně KRK MVDr,Lenka Hanušová u svojí feny k povahovému kódu 5 přisla..
Materiál je ve formátu .pdf, pro jeho čtení musíte mít instalován Adobe Acrobat Reader, a je veliký přibližně 3.5MB. (asi 15 minut stahování)

- (16.11.01, JK) Pan Sejkanič nám zaslal reakci na dopis pana Buchty uveřejněný ve zpravodaji RKČR 3/01.

- (16.11.01, JK) Znova jsme se ptali pana  Dr. Manfreda Herrmanna na otázku kupírování ocasů u rtw a výstavy. Konkrétně jak bude rozhodčí ADRK (pokud bude pozván do ČR na posuzování) posuzovat třeba příští rok v květnu rottweilera s useklým ocáskem.

- (16.11.01, JK) Pan J. Mravík nám opět zaslal nějaké pěkné fotografie pejsků, jedná se o psa Hanbar Nexus, který získal BOBa na anglické výstavě šampionů, kde pan Mravík posuzoval a o pejska po Gilovi Crni Lotos.

- (16.11.01, JK) Takovýchto emailů by mohlo být více :-))). Napsal nám pan Joe Gaspar z Chicaga, že se mu naše stránky moc líbí.

-(16.1101,IP) Další třešnička z MS RTW. Tentokrát je to poslušnost loňského mistra světa Tysona v.h.Polderbos, ohodnocená 93 body!. Opravdu stojí za to vidět!
Soubor má velikost přibližně 4MB a je opět, jak jinak, ve formátu
DivX.

-(16.11.01,IP) Dnešní internetový deník "Neviditelný pes" ve své sekci zvířetník se věnuje skvělému úspěchu našich representantů na MS RTW. Gratulujeme !!!

-(15.11.01,HK) Včera jsem Vám slíbila překvapení a tady je: Takto vypadají změny org. řádu RKČR čl. 13 - pobočky, které navrhla regionální pobočka Morava. 
A takto vypadá reakce předsednictva RKČR na tyto změny.
Především mě zde uchvátily tyto dva body: bod 1 a) pobočka není právním subjektem a bod 8 b) "peníze Vám nedáme, musíte si na svou činnost vydělat". Také Vám to nejde tak nějak dost dobře dohromady? No nic si z toho nedělejte, on pan místopředseda Švancara totiž neví ani to, jak se píše ve zkratce RTW klub, takže to omlouvá určitě i zbytek jeho výplodů.

-(15.11.01,HK) Vzpomínka na Birmu z Krtů, která podle skromné, pracovité, šťastné a nezlomné hrdinky australského filmu dostala jméno Polly.

Uvod.jpg (98557 bytes)-(14.11.01,IP) Přinášíme Vám video ze zahájení mistrovství světa RTW 2001. Můžete si udělat alespoň letmou představu o atmosféře která vládla.

Soubor je veliký 1.5MB a je opět ve formátu DivX.  

-(14.11.01,HK) Na stránku On-line info z MS RTW v Itálii jsem přidala nedělní den se zbytkem fotografií. Je jich opravdu dost, takže při pomalejším připojení musíte chvilku počkat.

-(14.11.01,HK) Zítra pro Vás mám malé překvapení. Odpověděl mi totiž p. Švancara na navrhované změny normativů ohledně pobočky Morava. Jako vždy se budete skvěle bavit.

-(12.11.01,IP) Nedávno proběhl v televizi pořad Klekánice. Klub chovatelů Maďarských ohařů se rozhodl, že se zbaví jednoho nepohodlného člena. Pořad nesl podtitulek "Psí mafie.."Ač se jedná o plemeno naprosto odlišné, podobností v jednání jejich a našeho předsednictva naleznete překvapivě mnoho..

Záznam trvá 11 minut, veliký je přibližně  9.5MB a je opět ve formátu DivX

-(12.11.01,IP) Odpověď KRK na stížnost Ing.Přikryla týkající se mrhání finančními prostředky na zbytečné rozesílání "pozvánek" na členskou schůzi RKČR, které neobsahovali ani místo ani čas konání. 

Jak se dalo očekávat, KRK došla k názoru, že 6350 Kč bylo vynaloženy naprosto oprávněně, neboť se obávali, aby pozvánku na schůzi někdo ve zpravodaji prý nepřehlédl.

Kdyby tak radši zaplatili závodníkům na MS RTW diety které jim ze zákona patří... Ale to ne, to je asi drahé..

-(12.11.01,IP) Pan Anton Spindler, predseda IFR nám  zaslal link na oficiální vyhodnocení a poděkování účastníkům letošního MS-RTW 2001.

Podle tohoto rozpisu je vidět, že ten jeden bod, který dělil Dášu Macků od 3 místa, zrovna ten jeden bod dělil naše mužstvo od místa druhého..  

-(12.11.01,IP) Ti z Vás, kdo se nebojí stáhnout z webu soubor veliký 7MB si mohou prohlédnout  videozáznam obrany Valmonta Bohemia Ortles. Předpokladem je úspěšná instalace DivX kodeku na vašem počítaci.

-(12.11.01,IP) Závěrečné povídání z MS RTW 2001 a také pár obrázků.

-(12.11.01,IP) Mám tady pro Vás  výsledkovou listinu MS RTW 2001. Dokument je ve formátu MS - Excel a tak doufám,že ho všichni otevřete. 

-(11.11.01,HK) Aktuální zpráva: družstvo ČR skončilo na 3. místě. Je to nádhera - blahopřejeme všem našim závodníkům. Druhá krásná zpráva je, že Dáša Macků vybojovala 4. místo v jednotlivcích. K tomu není co dodat, je to prostě úžasné. Výsledky ostatních zatím ještě nemáme, ale dorazí určitě každou chvílí.

-(11.11.,HK) Další informace z MS RTW 2001 včetně fotografií najdete na obvyklém místě. Všichni naši závodníci už mají disciplíny úspěšně za sebou a čekáme na vyhlášení konečných výsledků.

-(10.11.01,HK) Jak už jsme informovali, rozhodlo se předsednictvo chvíli před distribucí zpravodaje vydat sólo pozvánku na členskou schůzi, na které bohužel chybělo místo i čas konání a tak se p. Sejkanič dovolil pozeptati se KRK RKČR zda si nemyslí, že prostředky byly na tento paskvil vynaloženy zbytečně. Současně položil ještě další dvě otázky. 
Jak mu KRK odpověděla?
Čtěte zde, a moc se u toho prosím nesmějte.

-(10.11.01,HK) První informace a výsledky našich reprezentantů z Mistrovství světa RTW 2001 najdete včetně obrázků na linku On-line info z MS v Itálii. Ani zítra našim nezapomeňte držet palce, pěsti, či co chcete. Pro dnešek se s Vámi loučíme, nashledanou zítra.

-(10.11.01,HK) Platíte řádně členské příspěvky a nakonec zjistíte, že Vám klub není schopen přes několik urgencí zaslat ani zpravodaj? Přečtěte si dopis p. Frátrikové ze Slovenska zaslaný předsedovi našeho klubu. Děláme si opravdu pěknou reklamu nejen doma, ale i ve světe. Jen tak dál milé předsednictvo!!!

-(09.11.01,HK) Je pátek odpoledne, což je jen krůček k sobotní 8 hodině ranní, kdy startuje na stopě Dáša Macků na MS RTW 2001 v Itálii. Po ní nastupuje v 10:00 Karel Pícha taktéž na stopu a dále pak v 10:50 Andrea Kršková na poslušnost, ve 12:30 na obranu a sobotní výkony naší výpravy zakončuje ve 13:00 stopou Vladimír Růženec. 
U nás je vše připraveno k průběžnému přenosu výsledků domů a doufám, že Vy držíte našim všechny palce, které máte.

-(09.11.01,HK) Paní Končinská z Prahy nám zaslala článek z názvem "Moje zkušenosti s ROTWAJLER klubem v Čechách". Možná, že spousta z Vás se s jejím pohledem ztotožní. Možná, že právě vy máte na věc jiný názor. V každém případě budeme velice rádi, když nám svůj názor řeknete také.

-(08.11.01,HK) Veškeré informace o dění na MS RTW 2001 v Itálie, které zajišťuje náš momentálně zahraniční zpravodaj Ivo Přikryl, Vám budu zprostředkovávat  na linku On-line info z MS RTW v Itálii umístěném nahoře v pravém sloupci této stránky.

-(07.11.01,HK) Dnes odpoledne odjíždí náš zvláštní zpravodaj na Mistrovství světa RTW 2001, které se koná v Itálii. Nezapomeňte proto, stejně jako minulý rok sledovat na těchto stránkách aktuální informace a fotografie, a to nejen přes nadcházející víkend, ale i v průběhu tohoto pracovního týdne.

-(7.11.01,HK) Zamyšlení vystavovatele, Františka Šmída nad MVP Nitra.

-(07.11.01,HK) 20. 10. 01 na schůzi předsednictva v Praze - Libni mi byla předsedou a místopředsedou klubu přislíbena pracovní schůzka zaměřena na projednání požadavků a změnu normativů pobočky Morava s tím, že jakmile dostanou podklady není problém sejít se a projednat. První navrhovaný termín byl 27. - 28. 10 - to bylo na předsednictvo moc brzy. Druhý termín byl navrhován na 3. - 4. 11. - to ovšem předsednictvo schůzovalo v Praze (určitě šlo u něco velice důležitého - že by ještě neměli dořešené MS v Itálii?) a toto pondělí mi p. Nosek oznámil následující: "Vazena slecno, tento tyden Vam prijde dopis od p. Svancary. Jelikoz odjizdim na MS prevzal p. Svancara reseni dalsich veci ohledne pobocky  MORAVA."
Opravdu se na dopis moc těším neboť jsem zvědavá, jak bude předsednictvo nadále práci pobočky sabotovat. Zatím jim to jde velice dobře - vzdorují nátlakům úctyhodných 45 dní. Co říct na závěr?
Vážené předsednictvo, víme, že všechno děláte zadarmo a ve svém volném čase a jelikož jsme lidé soudní, nebudeme vám nadále přidělávat práci a necháme tuto záležitost vyřešit členskou schůzi. 
Vám děkujeme za snahu, kterou jste určitě měli.

-(07.11.01,HK) Přinášíme slibovaný příspěvek "Poslední hřebík! do.... týkající se podvodu, které naše předsedkyně KRK a poradkyně chovu p. Hanušová nachystala na budoucí majitele RTW - dalších komentářů myslím není třeba.... přečtěte si sami jak čestně se chovají naši zástupci - funkcionáři RKČR.

-(05.11.01,IP) HORKÁ AKTUALITA!!!
Podle informací které máme, upustil p.Behenský se psem Adar z  Adaru pro kulhání  psa ze své účasti na MS RTW a paní Andrea Kršková se bude na jeho místě účastnit representace naší republiky.  

-(05.11.01,HK) Postřehy z podzimní bonitace p. Sejkaniče - kdo nebyl, má teď šanci utvořit si obrázek o průběhu. 
Zítra přineseme stížnost "Poslední  hřebík! " do .....

-(4.11.01,IP) Přinášíme zpracované výsledky poslední MVP tohoto roku, MVP Nitra. Posuzoval anglický rozhodčí a tak byli někteří asi i nemile překvapeni. Ale radši se podívejte sami.

-(01.11.01,HK) Minulý týden jsme Vás informovali o organizačních problémech spojených se zajištěním ubytování a samotným přihlášením naší republiky na Mistrovství světa RTW 2001 v Itálii. Dnes Vám přinášíme další perličku, která se našemu předsednictvu povedla v souvislosti s tímto prestižním závodem. Více informací najdete v článku "Výběr závodníků na MS RTW – Náhoda nebo podvod na členy".


On-line info z MS RTW v Itálii


(30.10.01,IP) Ti z Vás, kdo nemáte v počítači instalovanou zvukovou kartu jste se nemohli seznámit s "demokratickými" metodami našeho předsednictva. Jelikož Vás ale nechceme o  tento zážitek ochudit, přinášíme Vám dnes přepis záznamu jednání předsednictva o vyloučení Ing.Přikryla


(23.10.01,IP) Pro všechny co mi od včerejška celý den píší, kdy už konečně přineseme zbytek záznamu inkvizičního soudu mám dobrou zprávu. 

Další části veselé schůze jsou zde. Část 6, část 7, část 8 a závěrečné rozhodnutí předsednictva.

Nu a na závěr něco opravdu zábavného:  Diskuse předsednictva s právním zástupcem ohledně zvukového záznamu, který sami pořídili. Jak je vidět, MVDr. Sedlářovi už zase tekly nervy, neboť takové arogantní a agresivní chování k právnímu zástupci je přinejmenším podivné. 

Soubory jsou bohužel trošku větší, cca. 2MB každý, tj. max. cca 12 minut stahování. Vše opět ve formátu Mp3

 

(22.10.01,IP) Nevím, zda jsem se zde již zmínil, ale  v sobotu předsednictvo RKČR úspěšně projednalo moje vyloučení z klubu.... 

Záznam z  jednání: Část  1 - Úvod, část 2, část 3, část 4, část 5

A důvody? Tak těch bylo nemálo. Tedy přesně osm. Např. obelhávání členů klubu za pomoci stránek www.rtw.cz, nepředložení vyúčtování telefonních hovorů z MS v Belgii, sabotování schůze předsednictva v Mělníku, stížnost na nečlena klubu p.Hřebíka u jeho zaměstnavatele, protože v pracovní době nepracoval jak má, ale trávil čas na internetu. Tedy ne, vlastně prý dělal na katalogu pro svod plemeníků, se kterým pak musel v práci přestat, čímž byla RKČR způsobena škoda. Žaloba na MUDr. V. Marešovou a A. Dočekalovou (to jsou ty paní co napsaly, jak jsem si za 9.500 Kč přenášel data na "svůj" internet), zapříčinění odhlášení člena z klubu a dopis nějaké JUDr. Chlupáčové. A ještě bych málem zapomněl, oblíbené vykrádání internetových schránek členů, potažmo klubu. 

Opravdu, už dlouho jsem se tak nenasmál, jako při argumentaci předsednictva, MVDr.Hanušové a MVDr.Sedláře,  i když ten, a to musím přiznat, byl tentokrát  výrazně klidnější než v Mělníku.. 

"My si to prostě tak myslíme, tak to tak prostě je a hotovo. Důkazy tady nemáme, ty máme doma!" 

Protože ale nejsem hrabík hrabivý, tak jsem pro Vás zpracoval nahrávku z tohoto "inkvizičního" jednání. 

Celkový záznam byl rozdělen na části přibližně o velikosti 1MB a stahovat a poslouchat je doporučuji postupně, tak jak jdou za sebou, neboť jak délka schůze nabývá, logiky ubývá..

Část  1 - Úvod, část 2, část 3, část 4, část 5

Data jsou ve formátu MP3, takže by jste neměli mít problémy. 

 

-(04.10.01,IP) Jak jsem slíbil, přinášíme videozáznam napadení mé maličkosti lehce nervním MVDr.Milošem Sedlářem (650K), tak jak se odehrálo během speciální výstavy RTW. První co však musíte udělat, aby jste si tento záznam  mohli přehrát, je úspěšná instalace DivX. Všechno potřebné najdete na této stránce, kterou jsme věnovali DivX.


 

Zpravodaj 32/1974
Výživa psa, složení potravy, kondice atd... 

(pdf, cca 150K)



Veškeré dění kolem komediální abdikace staronového ÚCPH - MVDr. Sedláře a poslední členské schůze je shrnuto zde..
najdete na tomto linku..


Obsahy úvodní stránky za měsíc 
ŘÍJEN  2001

Obsahy úvodní stránky za měsíc 
ZÁŘÍ 2001

Obsahy úvodní stránky za měsíc SRPEN 2001

Obsahy úvodní stránky za měsíc ČERVENEC 2001

Obsahy úvodní stránky za měsíc
ČERVEN 2001
 

Obsahy úvodní stránky za měsíc
KVĚTEN 2001
 

Obsahy úvodní stránky za měsíc
DUBEN 2001
 

Obsahy úvodní stránky za měsíc
BŘEZEN 2001
 

Obsahy úvodní stránky za měsíc
ÚNOR 2001
 

Obsahy úvodní stránky za měsíc
LEDEN 2001
 

Obsahy úvodní stránky za měsíc
PROSINEC 2000

Obsahy úvodní stránky za měsíc
LISTOPAD 2000

Obsahy úvodní stránky za měsíc
ŘÍJEN 2000

Ještě starší věci

Celkový přehled za různé měsíce..


 Veterinární poradna
Máte-li nějaký dotaz veterinárního charakteru, pošlete ho  MVDr. Aloisu Nečasovi z Vysoké školy veterinární v Brně.Dotaz i odpověď zveřejníme na těchto stránkách v rubrice Vet.poradna.

 


Ke čtení formátů .pdf je třeba mít instalován Adoby Acrobat. Program je samozrějmě zdarma a najdete ho zde!

 

doporučený: IE4 a vyšší

TOPlist

 

 



Budeme vděčni za všechny příspěvky týkající se RTW,
tyto bezplatně zveřejníme.
Zdarma zveřejníme údaje o Vašem (i nechovném) RTW.


Dotazy,  náměty a připomínky zasílejte prosím na adresu  Ivo Přikryl  prikryl(zavinac)eurosat(tecka)cz nebo Klementová Hana
datlik@rtw.cz

Rottiet Ring Home Page Tuto stranu vlastní:
Ivo Přikryl
Jamborova 25
615 00 BRNO
Czech Republic

[ Další strana | Náhodně | Dalších 5 | Seznam stránek]
Chceš se přidat do kroužku? Přečti si info.
Next Site